Xiaomi Powerbank 5000mAh with cable Xiaomi Powerbank 5000mAh front Xiaomi Powerbank 5000mAh next to iphone Xiaomi Powerbank 5000mAh side view
Xiaomi Powerbank 5000mAh with cable Xiaomi Powerbank 5000mAh front Xiaomi Powerbank 5000mAh next to iphone Xiaomi Powerbank 5000mAh side view
Xiaomi 5000mAh powerbank
1 Reviews | Review toevoegen
De Xiaomi 5000 mAh powerbank. Deze design powerbank is gemaakt van aluminium voor een hoogwaarde uitstraling. De batterij cellen van Samsung / LG bieden 5000 mAh aan pure power.

Verzendkosten

‚ā¨¬†4,95

Standaard levertijd

niet meer leverbaar

‚ā¨¬†23,50 *
‚ā¨¬†18,50 *
Prijs per stuk

Voorraad :

 
Deze powerbank is gemaakt van hoogwaardig aluminium, hierdoor is de powerbank zeer duurzaam en stijvol. Daarnaast biedt de aluminium behuizing, koeling aan de batterijcellen in de powerbank zodat deze niet oververhit kunnen raken. Deze batterijcellen leveren 5000 mAh en zijn afkomstig van Samsung/LG, de beste batterijfabrikanten van dit moment. 
U kunt met deze powerbank een iPhone 2 keer opladen, en een Samsung Galaxy 1,5 keer en een iPad 0,5 keer. 

Handig in gebruik

De powerbank is zeer simpel in gebruik, er is 1 Micro-USB poort om de powerbank op te laden en er is 1 normale USB poort om uw smartphone of tablet op te laden. Met de 4 LED'jes is af te lezen wat de resterende capaciteit is. De USB ingang en de USB uitgang ondersteunen een maximale stroom sterkte van 2,1A en een spanning van 5V. Hierdoor wordt de powerbank in zijn geheel binnen 4-5 uur opgeladen. 
Uw smartphone of tablet zal sneller of evensnel opladen als u gewend bent.

Veiligheid

De chipset is afkomstig van het hoogstaande Texas Instruments en zorgt ervoor dat efficiëntie en veiligheid gewaarborgd zijn. Zo is de powerbank beveiligd tegen overspanning, kortsluiting, overladen en hoge temperaturen. De powerbank zal zich in een dergelijke situatie uitschakelen waarna deze weer met een druk op de aan- en uit knop gereset kan worden. 
De veiligheid is gegarandeerd, zowel voor de powerbank als voor de aangesloten smartphone!

Deze Xiaomi powerbank is 100% origineel! Pas op voor de namaak varianten, deze zijn brandgevaarlijk!

Productspecificaties:
  • Merk: Xiaomi
  • Accu: Lithium-ion
  • Capaciteit: 5000 mAh
  • Afmetingen: 124 x 69 x 9,9 mm
  • USB Aansluitingen: Micro-USB 1, USB 1
  • Output(max):2,1A
  • Gewicht: 158 g
  • Kleur: Grijs
  • Wat zit er in de doos: Micro USB naar USB kabel en natuurlijk de enige echte originele PowerBank van Xiaomi.
 

Sorteren op:

Elske Veenstra - 25-06-2016 15:49

Powerbank gekocht om op vakantie mee te nemen zodat ik in ieder geval niet met een lege telefoon zit als ik deze nergens kan opladen. Lekker plat dus past makkelijk in mijn tas en niet te zwaar, perfect voor mij in ieder geval.