UniFi Security Gateway PRO

De Unifi Security Gateway PRO combineert betrouwbare beveiligingsfuncties met high-performance routing technologie in een 19" rack unit. De Unifi Security Gateway PRO biedt geavanceerde firewall func


Verzendkosten

€ 0,00 

Verwachte levertijd

14 dag(en)

€ 299,99 *
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

De Unifi Security Gateway PRO combineert betrouwbare beveiligingsfuncties met high-performance routing technologie in een 19" rack unit. De Unifi Security Gateway PRO biedt geavanceerde firewall functies om uw netwerk en de gegevens te beschermen. De Unifi Security Gateway PRO kan virtuele netwerksegmenten creëren voor beveiliging en uiteraard voor het gemak van beheer van het netwerk.

VPN-server voor Secure Communications: Een site-to-site VPN beveiligt en versleutelt privé datacommunicatie reizen via het internet.

QoS voor Enterprise VoIP en video: Top QoS prioriteit wordt toegekend aan spraak- en videoverkeer voor heldere gesprekken en zonder vertraging voor bijvoorbeeld video streaming.

De Unifi Security Gateway PRO wordt ingezet op dezelfde wijze als UNIFI Access Points voor draadloze netwerken. Het gebruikt de intuïtieve Unifi Controller apparaat detectie, provisioning en voor het beheer te voeren.

Sorteren op:

Geen reviews gevonden.