Ubiquiti Networks mPower-Mini
Ubiquiti mPower-Mini
0 Reviews | Review toevoegen
Maak krachtige relaties tussen sensoren, machines en aangedreven apparaten. Nieuwe apparaten kunnen direct worden ontdekt en worden toegevoegd. Verfijn de gebruikerservaring met automatische detectie

Verzendkosten

‚ā¨¬†0,00

Verwachte levertijd

niet meer leverbaar

‚ā¨¬†69,99 *
Prijs per stuk

Voorraad :

 

Ubiquiti mFi is een Machine-to-Machine management systeem van Ubiquiti Networks Inc. De mFi-hardware kan worden beheerd en bewaakt vanaf de mFi Controller-software. Met de mFi Controller-software kunt u instellingen maken die leiden tot acties op basis van gegevens van uw mFi sensoren.

Gebruik WiFi om MFI knooppunten naadloos aan te sluiten op uw netwerk. Maak krachtige relaties tussen sensoren, machines en aangedreven apparaten. Nieuwe apparaten kunnen direct worden ontdekt en worden toegevoegd. Verfijn de gebruikerservaring met automatische detectie van machines via intuïtieve en krachtige rule creation, de mFi controller transformeert een machine netwerk in een geautomatiseerd symfonie .

U wilt bijvoorbeeld door middel van bewegingsdetectie een alert geven dat iemand aanwezig is binnen een ruimte. Of door de magneetstrip laat u dit triggeren en meteen laat u ook een lamp aan gaan binnen de ruimte, de mogelijkheden hierin zijn eindeloos! 

Productspecificaties

  • Afmetingen: 110.8 x 71 x 36 mm
  • WiFi Standaard 802.11b/g/n
  • Memory 16 MB RAM, 8 MB Flash
  • Bedrijfstemperatuur -10 to 45° C
  • Luchtvochtigheid: 95% RH Max.

Sorteren op:

Geen reviews gevonden.