TP-Link TL-PA4020PKIT Powerline adapter

De TL-PA4020PKIT maakt van het bestaande elektriciteitsnet in je woning een zeer snel netwerk zonder nieuwe kabels of gaten boren. Geen configuratie nodig steek de adapter eenvoudig in een stopcontact


Verzendkosten

€ 0,00 

Verwachte levertijd

niet meer leverbaar

€ 59,99 *
Prijs per stuk

Voorraad :

De TL-PA4020PKIT maakt van het bestaande elektriciteitsnet in je woning een zeer snel netwerk zonder nieuwe kabels of gaten boren. Geen configuratie nodig steek de adapter eenvoudig in een stopcontact en je beschikt in een mum van tijd over een complete netwerk infrastructuur. Dankzij het ingebouwde stopcontact gaat er geen stopcontact verloren. Met een snelheid tot 500 Mbps over 300 meter via de elektrische leidingen in huis is de TL-PA4020PKIT een uitstekende keuze voor een simpel op te bouwen multimedia entertainment netwerk.
 
Tot 500 Mbps, 300 meter
Dankzij de geavanceerde HomePlug AV technologie biedt de TL-PA4020PKIT  je stabiele, snelle datatransmissie tot 500 Mbps over een leidingenlengte tot 300 meter. De TL-PA4020PKIT is een uitstekende complete thuisoplossing, waarop alle netwerkcompatibele apparaten kunnen worden aangesloten van computers en game consoles tot en met IPTV-kastjes, printers en NAS harddisks.
 
Extra stopcontact voor andere apparaten
Dankzij het geïntegreerde stopcontact maakt de TL-PA4020PKIT het je bijzonder gemakkelijk. Via het geïntegreerde stopcontact kunnen andere apparaten of bijvoorbeeld een stekkerblok op de adapter worden aangesloten, zoals op een normaal stopcontact. Hierdoor gaat er geen stopcontact verloren wanneer de TL-PA4020PKIT aangesloten is. 
 
Verbindtoets voor eenvoudige netwerkbeveiliging
Met de Powerline adapters van TP-LINK zet je binnen enkele minuten probleemloos een Powerline netwerk op - stekker erin en klaar. Je kunt de verbindtoetsen van de adapters ook gebruiken om beveiliging in te stellen of meerdere Powerline adapters in je Powerline thuisnetwerk te beheren.
 
1. Steek een met het Internet verbonden adapter in een stopcontact. 
2. Sluit op andere adapters PC's, laptops, Internet TV's of andere netwerkapparaten aan via een ethernetkabel en klaar 
 
Netspanningfilter voor betere prestaties 
Met zijn geïntegreerde netspanningfilter kan de TL-PA4020PKIT de communicatie via het leidingennet optimaliseren, door storingen veroorzaakt door andere elektronische apparaten te onderdrukken. Dit betekent dat er voor gebruikers geen plotselinge snelheidsdaling optreedt wanneer er een apparaat dat veel stroom verbruikt op het stopcontact wordt aangesloten.  
 
Tot 85% lager stroomverbruik
De TL-PA4020PKIT is een Powerline adapter heeft een praktische ontwerp en is milieuvriendelijk, in de spaarstand schakelt hij automatisch van de normale "werkstand" naar de "energiespaarstand", waarin hij tot 85% minder stroom verbruikt.

Productspecificaties:

Standaarden
- HomePlug AV, IEEE802.3, IEEE802.3u
 
Aansluitingen
- 2 x 10/100 Mbps ethernet aansluiting, stopcontact
 
LED
- Aan/uit, Powerline, ethernet
 
Knop
- Verbindtoets
 
Afmetingen BxDxH
- 95 x 58 x 42 mm
 
Stroomverbruik
- <3 W
 
Bereik
- 300 meter via elektrisch leidingennet
 
Software
Modulatietechnologie
- OFDM
 
Encryptie
- 128-bits AES versleuteling
 
Overige
Certificatie
- CE, FCC, RoHS

Sorteren op:

Geen reviews gevonden.