TP-LINK TL-WA850RE Universele WiFi Repeater (TL-WA850RE) TP-LINK TL-WA850RE Universele WiFi Repeater (TL-WA850RE) TP-LINK TL-WA850RE Universele WiFi Repeater (TL-WA850RE)
TP-LINK TL-WA850RE Universele WiFi Repeater (TL-WA850RE) TP-LINK TL-WA850RE Universele WiFi Repeater (TL-WA850RE) TP-LINK TL-WA850RE Universele WiFi Repeater (TL-WA850RE)
TP-LINK TL-WA850RE Universele WiFi Repeater (TL-WA850RE)
0 Review | Review toevoegen
Vergroot het bereik van je draadloze netwerk met de TP-LINK TL-WA850RE Universele WiFi Repeater. Installeren gaat heel eenvoudig dankzij de WPS-knop of web interface. De ingebouwde WiFi signaalindicat

Verzendkosten

‚ā¨¬†4,95

Standaard levertijd

Voor 16:00 besteld, morgen in huis

‚ā¨¬†24,99 *
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 
Vergroot het bereik van je draadloze netwerk met de TP-LINK TL-WA850RE Universele WiFi Repeater. Installeren gaat heel eenvoudig dankzij de WPS-knop of web interface. De ingebouwde WiFi signaalindicator toont je direct de beste locatie voor de WiFi Repeater.

De TP-LINK TL-WA850RE van TP-LINK is bedoeld om eenvoudig het dekkingsgebied te vergroten en de signaalsterkte te verhogen van een bestaand draadloos netwerk en zo "dode zones" te elimineren. Dankzij de 300 Mbps draadloos N snelheid, Range Extender toets, miniatuur afmeting en wandmontage is het uitbreiden van een draadloos netwerk nog nooit zo eenvoudig geweest. Bovendien biedt de ethernet aansluiting op de TL-WA850RE de mogelijkheid een apparaat via een kabel aan te sluiten, zodat hij als draadloos adapter fungeert.

300 Mbps Range Extender
De TL-WA850RE is bedoeld om eenvoudig het dekkingsgebied te vergroten en de signaalsterkte te verhogen van een bestaand draadloos netwerk en zo "dode zones" te elimineren en het dekkingsgebied van een bestaand draadloos netwerk aanzienlijk uit te breiden. Met 300 Mbps draadloos 802.11n snelheid is hij ideaal voor vlekkeloze HD video, muziek streamen en online games.

Flexibel inzetbaar
Dankzij de miniatuur afmetingen en wandmontage is hij eenvoudig inzetbaar en gemakkelijk te (ver)plaatsen. Bovendien onthoudt de profielfunctie van de TL-WA850RE eerder verbonden draadloze netwerken, zodat het apparaat niet hoeft te worden gereset als de aangesloten router wordt veranderd.

Plug & Play
Zonder nieuwe kabels te leggen kan de gebruiker binnen het bereik van zijn bestaande draadloze netwerk de draadloos dekking eenvoudig uitbreiden, met een druk op de WPS toets van de router, gevolgd door de Range Extender toets op de TL-WA850RE, of andersom. Door de verbindtoets nogmaals in te drukken, wordt snel een beveiligde verbinding met client-apparaten tot stand gebracht.

Ethernet brug
Via de ethernet aansluiting van de TL-WA850RE kan de Extender als draadloos adapter fungeren, waarop een apparaat zoals een Blu-ray speler, gaming console, DVR of Internet TV met behulp van een kabel kan worden aangesloten. Tegelijkertijd kan het apparaat ook het draadloze netwerk delen.

Slimme indicatielampjes
De huidige signaalsterkte die de TL-WA850RE van de bestaande router ontvangt, wordt door 5 indicatielampjes aangegeven. Dit kan helpen om de beste plaats voor de Range Extender te bepalen, zodat de TL-WA850RE het grootst mogelijke bereik en de beste netwerkprestaties kan bereiken.

Universele compatibiliteit
Werkt naadloos samen met alle 802.11 b/g/n apparaten.

Inhoud van de verpakking
• TP-Link TL-WA850RE Universal Wireless N Range Extender
• RJ-45 Ethernet Kabel
• Resource CD
• Quick Installation Guide

Sorteren op:

Geen reviews gevonden.