WifiHouse is er trots op een Ruckus "Big Dog" -partner te zijn, officieel bevoegd voor de verkoop en de installatie van draadloze Ruckus-systemen. Wij zijn dan ook zeer verheugd om samen te werken met Ruckus, omdat Ruckus de toekomst van WiFi is en wat hun technologie heeft bereikt is ronduit geweldig. Ben je bezorgd over de dekking, stabiliteit en snelheid van je draadloze netwerken? Bent u (of uw bezoekende klanten) ooit gefrustreerd geraakt door lage snelheden of dode zones op de werkplek? De gepatenteerde Smart WiFi-technologie van Ruckus is een doorbraak die de wereld voor eens en altijd van deze overlast bevrijdt.

Dit is hoe het werkt, Smart Wi-Fi combineert geavanceerde algoritmen voor de selectie van het beste pad met adaptieve antennetechnologie met hoge versterking voor het dynamisch vormen en richten van Wi-Fi-signalen over de beste prestaties. Smart Wi-Fi is voortdurend actief, stuurt signalen rond obstakels, verlicht interferentie en richt RF-energie alleen waar het nodig is, het bereikt mijlpalen en feilloze prestaties op veel langere afstanden. Wij zijn er van overtuigd dat Ruckus-systemen de draadloze toegang, snelheid en stabiliteit drastisch verbeteren.

Ruckus Wireless, Inc. is een wereldwijde leverancier van geavanceerde draadloze systemen voor de mobiele markt en internet-infrastructuur. Het hoofdkantoor is gevestigd in Sunnyvale, Californië. Ruckus biedt indoor en outdoor "Smart Wi-Fi" producten aan mobiele providers, breedband service providers en corporate bedrijven.

Ruckus heeft uitgevonden en gepatenteerd; draadloze voice, video en data technologische innovaties, zoals adaptieve antenne-arrays dat signalen kan uitbreiden, te verhogen datasnelheden en om storingen te voorkomen, die de distributie van de vertraging-gevoelige multimedia content en diensten via standaard 802.11 Wi-Fi.

Met de nieuwe Unleashed! versies is het niet meer nodig om een zonecontroller erbij te hebben, dat is nu geïntegreerd in het AccessPoint zelf. Hiermee kunt u tot 25 AccessPoints of 500 clients van WiFi voorzien, zonder dat u een controller nodig heeft. De Unleashed! versies zijn er in de R500 en R600 verkrijgbaar.

Zal de vraag toch meer worden dan u had verwacht dan kunt u alsnog een controller inzetten, de Unleashed! versies kunnen hier probleemloos aan worden toegevoegd, maar krijgen dan meteen de functies die u met een controller oplossing ook krijgt, dus ook SmartMesh.