Fibaro Home Center Lite
Fibaro Home Center Lite

De Fibaro Home Center Lite is een elektronisch apparaat voor de consumentenmarkt waarmee u uw woning kunt automatiseren. Met deze kleine gateway van slechts 90x90x33 mm groot kunt u via een Z-Wave con


Verzendkosten

€ 0,00 

Verwachte levertijd

1 dag(en)

€ 279,00 *
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

De Fibaro Home Center Lite is een elektronisch apparaat voor de consumentenmarkt waarmee u uw woning kunt automatiseren. Met deze kleine gateway van slechts 90x90x33 mm groot kunt u via een Z-Wave controller tot maximaal 230 apparaten draadloos aansturen.

Dankzij de nieuw Home Center Lite-controller kunnen multimedia-apparaten nu nog beter worden geïntegreerd met het Fibaro-systeem (mits de multimedia-apparaten compatibel zijn met dit systeem). Bedien uw tv, home cinema set, Hi-Fi-installatie en andere apparatuur met behulp van de FIBARO App. Ga direct naar de gewenste scène, wijzig zenders en pas het volume aan. Met Fibaro gebruikt u gewoon uw smartphone of tablet als afstandsbediening. Dankzij de ingebouwde powermanagement-module kunt u het huidige energieverbruik en de reeds verbruikte energie volgen en zo de grote stroomverbruikers opsporen. Gedetailleerde informatie omtrent het stroomverbruik wordt weergegeven in duidelijke grafieken. Deze helpen u bij het in kaart brengen van verbruiksgegevens om goed inzicht te krijgen in uw (toekomstige) energierekening. De Home Center Lite is uitgerust met een krachtige en zeer energiezuinige Cortex A8-processor (720 MHz).

Wilt u liever een compleet Fibaro laten installeren door onze ervaren installateurs? Neem dan contact op via onze installatieservice, wij nemen uw zorgen uit handen.U kunt dan optimaal genieten van domotica in huis.

Sorteren op:

Geen reviews gevonden.