BlitzWolf 40W Smart 5-Port High Speed Desktop USB Charger Zwart

De BlitzWolf 40W is praktisch voor elk apparaat geschikt. Variërend van een telefoon tot RC batterijen. Het unieke aan de BlitzWolf 40W charger is dat hij niet zomaar wordt gebruikt als een reguliere

Verzendkosten

€ 0,00 

Verwachte levertijd

niet meer leverbaar

€ 32,99 *
€ 29,99 *
Prijs per stuk

Voorraad :

BlitzWolf 40W Smart 5-Port High Speed Desktop USB Charger Zwart


De BlitzWolf 40W is praktisch voor elk apparaat geschikt. Variërend van een telefoon tot RC batterijen. Het unieke aan de BlitzWolf 40W charger is dat hij niet zomaar wordt gebruikt als een reguliere oplader, maar als een desktop charger. De charger beschikt namelijk over 4 anti-slip dopjes aan de onderkant waardoor hij op het bureau te plaatsen is.

Naast de Anti-slip dopjes heeft de 40W charger zelf ook nog een aantal features. De charger beschikt over een Power3S technologie. Power3S zorgt onder andere voor overspanning en overhittingsprotectie. Daarnaast geeft een USB poort geen spanning meer af zodra je apparaat vol is. En tot slot beschikt de charger over Smart-Output, High-Speed charging en Multichannel protection. De BlitzWolf 40W is te verkrijgen in het wit en in het zwart, met bijgeleverde EU adapter.

Productspecificaties:
  • Input: AC 100-240V
  • Output: 5V /2.1A(2.4A Max)
  • Afmetingen: 91 x 58 x 26mm
  • Gewicht: 300g
  • Kleur: Zwart

Sorteren op:

Geen reviews gevonden.